X

MeetingMatch Services
gegarandeerd écht relevante connecties en succesvolle events

Face to face in gesprek raken met écht relevante businesspartners. Dat is wat bezoekers en deelnemers van zakelijke evenementen willen. En dat is precies wat wij organiseren en garanderen met de meest complete event-en netwerkapp van MeetMatch.

40 x effectiever netwerken met de revolutionaire MeetMatch app!

Dankzij gepatenteerde Artificiële Intelligentie en algoritmes voor matchmaking worden deelnemers automatisch gematcht op échte relevantie, complementariteit en synergie. De app toont hen alle collega-deelnemers in rangorde van relevantie. Dit is uniek en maakt netwerken eenvoudiger en efficiënter dan ooit!

Realtime in gesprek met de meest interessante deelnemers
Tijdens de real-time matchrondes op events worden deelnemers automatisch gematcht én in gesprek gebracht met de voor hen meest interessante deelnemers: 1 op 1 of in groepen.

Voor nog meer interactie op events kan de app worden ingezet voor stemmen, vragen stellen en antwoorden, chatten, informatie uitwisselen en evaluaties. Deze interactie resultaten worden direct meegenomen in de matchings- en evaluatie analyses.

Hoe het werkt?
Bekijk hier de video voor realtime matchmaking >

All-inclusive: van uitnodiging tot en met ontvangst

In aanvulling op de MeetMatch app kunnen we voor u dit totale traject verzorgen. Van event- en registratie website tot de efficiënte toegangscontrole en persoonlijke ontvangst zonder wachtrijen! Alles in één hand en via één systeem met de zekerheid van een perfecte en efficiënte organisatie.

Customized BIZZMatch Event

Meeting Point Communication organiseert ook op maat gemaakte netwerkprogramma’s en complete netwerkevents. Tijdens de door ons geïnitieerde BIZZMatch Events met daarin een belangrijke rol voor de MeetMatch app, is het centrale thema het vinden en verbinden van de juiste businesspartners voor succesvol in zaken zijn, én blijven.
Interesse in deelname of in een eigen customized BIZZMatch event? Neem contact op >Meer weten over de meerwaarde van deze tools voor uw event en relaties?

Delen:

Contact

Meeting Point Communication bv
Postadres: Spaarenbergstraat 29, 7011 EM Gaanderen
Bezoekadres: op afspraak

M 0650 614 811

E info@meetingpointcom.nl
I www.meetingpointcom.nl

© Meeting Point Communication 2022 - Juridische informatie - Website door InterXL