X

meetingMatch services
Gegarandeerd in gesprek met de meest relevante aanwezigen!

Wat bezoekers en deelnemers op business-events willen? Contact en face to face in gesprek met de voor hen meest interessante aanwezigen! Dat is wat wij organiseren en garanderen met de unieke MeetMatch app.

De MeetMatch event- en netwerkapp zorgt voor super effectief netwerken dankzij gepatenteerde artificiële intelligentie en algoritmes voor businessmatching. Met deze slimme webapp hebben deelnemers hun netwerk letterlijk in de hand. Om gemakkelijk nieuwe contacten en afspraken te maken, zowel voor, tijdens als na het event.

Nog gemakkelijker en uiterst effectief zijn de real time matches die we tijdens events verzorgen. Daarbij worden deelnemers direct in gesprek gebracht met de voor hen meest relevante aanwezigen.

Netwerken met MeetMatch is 40 x effectiever!

Dat is wat ervaringen tot nu toe ons hebben geleerd. Meer weten over deze webapp en behaalde resultaten: neem contact op >

MeetingMatch Services: in combinatie met de MeetMatch app kunnen we voor u het gehele aanmeld-, betaal- en registratietraject verzorgen. Evenals de ontvangst en begeleiding tijdens het event.Meer weten over de meerwaarde van deze tools voor uw event en relaties?

Delen:

Contact

Meeting Point Communication bv
Stenograaf 1
6921 EX Duiven

M 0650 614 811
T 026 3121215

E info@meetingpointcom.nl
I www.meetingpointcom.nl

Social media
© Meeting Point Communication 2019 - Juridische informatie - Website door InterXL